לוגו בלוג אוכל בריא לקטנטנים

לביבות תרד וזוקיני שילדים אוהבים

לפני כמה שנים הכנתי מתכון לבלוג של קציצות תרד וצ'דר קטנות וטעימות בטירוף ומאז בא לי לנסות אותו שוב, אבל לא יצא, בעיקר כי חשבתי שהילדים לא יעופו על זה כמוני. לפני כמה ימים קניתי שקית תרד ואמרתי 'יאללה, הולכים על זה'. שיניתי מעט את המתכון וטיגנתי את רוב הכמות במקום רק לאפות (רציתי לבדוק מה יוצא יותר טעים) ותכלס שניהם יצאו מעולה.

לביבות תרד וזוקיני שילדים אוהבים | צילום: שרון גולן
לביבות תרד וזוקיני שילדים אוהבים

מרכיבים:

  • 4 כפות שמן זית
  • 2 בצלים
  • 2 זוקיני
  • אפשרי – לחמניה רטובה מעט וקרועה לביסים
  • קילו תרד
  • 4 ביצים
  • 400 גרם גבינה צהובה מגורדת + מוצרלה מגורדת
  • כוס קמח תופח
לביבות תרד וזוקיני שילדים אוהבים בזמן ההכנה | צילום: שרון גולן
לביבות תרד וזוקיני שילדים אוהבים בזמן ההכנה

אופן הכנה:

  1. קוצצים לקוביות קטנות את הבצלים והזוקיני
  2. מטגנים בשמן כ-15 דקות על אש קטנה, שיתרכך
  3. מוסיפים את התרד וממשיכים לבשל עד שמתרכך לגמרי
  4. מוציאים ומעבירים לקערה לקירור
  5. מוסיפים את הביצים, הגבינה והקמח ומערבבים טוב
  6. יוצרים לביבות / כדורים
  7. אפשר לאפות על 180 מעלות לכ-15 דקות או לטגן במחבת עם 2 כפות שמן זית
לביבות תרד וזוקיני שילדים אוהבים בזמן ההכנה – התוצאה הסופית | צילום: שרון גולן

אהבתם את הפוסט? ספרו לחברים

פוסטים חדשים בבלוג

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

היי, אני שרון גולן, נשואה ואמא ל-3.
את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

תודה על האהבה - בלוג השנה

Scroll to Top