את המתכון הזה ניסיתי כמה פעמים ממתכונים שונים ברשת ובסוף מצאתי את הדרך שהכי מתאימה לנו – צ'יקן נאגטס ביתיים, קריספיים ו- אפויים.
מרכיבים:
- קילו חזה עוף
- 2 ביצים
- 2 כפות מים
- כף שמן זית
- 2 כפות תערובת ונציה
- 4 כפות קמח כוסמין
- 6 כפות פירורי לחם מלא
- 4 כפות בורגול גס "מבושל"
אופן ההכנה:
- חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס
- מצפים בקמח כוסמין
- טובלים בתערובת הביצה + מים + שמן זית
- מגלגלים בתערובת של פירורי לחם, תערובת ונציה ובורגול שהושרה קודם לכן עם מים חמים (בהתאם להוראות על השקית)
- שמים על מגש עם נייר אפיה משומן בספריי
- אופים על 190 מעלות לכחצי שעה עד שהכל קריספי וזהוב
בתאבון 🙂