את המתכון הבא מצאתי בפינטרסט מתוך שיטוטי המהנים אחר מתכונים שיכולים להתאים לקטנטנים.
עשיתי לו טיפה התאמות לפי מה שהיה בבית והגיע מהסופר במשלוח, וככה נולדו הקציצות הכי נטרפות פה בבית עד כה.. (כן, גם דביר שטען שהוא "לא אוהב תרד" חיסל מלא… 🙂 ).
![קציצות תרד וצ'דר קטנות וטעימות בטירוף - שמים את העלים בסיר](https://fingerfood.co.il/wp-content/uploads/2016/01/Screenshot-2019-02-17-10.23.42.jpg)
איך מכינים?
1. "מטגנים" שקית תרד עם כף שמן זית (כ-400 גרם תרד) עד שהכל מתרכך
!["מטגנים" שקית תרד עם כף שמן זית (כ-400 גרם תרד) עד שהכל מתרכך](https://fingerfood.co.il/wp-content/uploads/2016/01/Screenshot-2019-02-17-10.23.47.jpg)
עוד קצת לחכות.. או! מוכן!
![מעבירים לקערה וסוחטים טוב מכל הנוזלים ונותנים לעיסה להתקרר](https://fingerfood.co.il/wp-content/uploads/2016/01/Screenshot-2019-02-26-13.08.56.jpg)
מעבירים לקערה וסוחטים טוב מכל הנוזלים ונותנים לעיסה להתקרר
![קוצצים לקוביות (לא הצלחתי להשיג מגורר) את הגבינת צ'דר (100 גרם)](https://fingerfood.co.il/wp-content/uploads/2016/01/Screenshot-2019-02-17-10.23.54.jpg)
קוצצים טוב
![מגלגלים לעיגולים קטנים ומסדרים על מגש עם נייר אפיה ומעט ספריי שמן](https://fingerfood.co.il/wp-content/uploads/2016/01/Screenshot-2019-02-17-10.23.56.jpg)
קוצצים לקוביות (לא הצלחתי להשיג מגורר) את הגבינת צ'דר (100 גרם)
![אופים על 180 מעלות למשך כ-15 דקות (ועד שהבית מתמלא בריח מטורף!)](https://fingerfood.co.il/wp-content/uploads/2016/01/Screenshot-2019-02-17-10.23.59.jpg)
מערבבים את התרד, הגבינה, 3 ביצים, 2 קוביות כוסברה קפואה (עדיף טרי כמובן), מלח, פלפל וכוס פירורי לחם (או עד שהעיסה נהיית אחידה ולא מימית).
מגלגלים לעיגולים קטנים ומסדרים על מגש עם נייר אפיה ומעט ספריי שמן
אופים על 180 מעלות למשך כ-15 דקות (ועד שהבית מתמלא בריח מטורף!)
![](https://fingerfood.co.il/wp-content/uploads/2016/01/Screenshot-2019-02-17-10.24.01.jpg)
הנה! מוכן! יאללה להתנפל
בתאבון!