קציצות תרד וצ'דר קטנות וטעימות בטירוף

את המתכון הבא מצאתי בפינטרסט מתוך שיטוטי המהנים אחר מתכונים שיכולים להתאים לקטנטנים.

עשיתי לו טיפה התאמות לפי מה שהיה בבית והגיע מהסופר במשלוח, וככה נולדו הקציצות הכי נטרפות פה בבית עד כה.. (כן, גם דביר שטען שהוא "לא אוהב תרד" חיסל מלא… 🙂 ).

קציצות תרד וצ'דר קטנות וטעימות בטירוף - שמים את העלים בסיר
קציצות תרד וצ'דר קטנות וטעימות בטירוף - שמים את העלים בסיר

איך מכינים?

1. "מטגנים" שקית תרד עם כף שמן זית (כ-400 גרם תרד) עד שהכל מתרכך
"מטגנים" שקית תרד עם כף שמן זית (כ-400 גרם תרד) עד שהכל מתרכך
עוד קצת לחכות.. או! מוכן!
מעבירים לקערה וסוחטים טוב מכל הנוזלים ונותנים לעיסה להתקרר
מעבירים לקערה וסוחטים טוב מכל הנוזלים ונותנים לעיסה להתקרר
קוצצים לקוביות (לא הצלחתי להשיג מגורר) את הגבינת צ'דר (100 גרם)
קוצצים טוב
מגלגלים לעיגולים קטנים ומסדרים על מגש עם נייר אפיה ומעט ספריי שמן
קוצצים לקוביות (לא הצלחתי להשיג מגורר) את הגבינת צ'דר (100 גרם)
אופים על 180 מעלות למשך כ-15 דקות (ועד שהבית מתמלא בריח מטורף!)
מערבבים את התרד, הגבינה, 3 ביצים, 2 קוביות כוסברה קפואה (עדיף טרי כמובן), מלח, פלפל וכוס פירורי לחם (או עד שהעיסה נהיית אחידה ולא מימית). מגלגלים לעיגולים קטנים ומסדרים על מגש עם נייר אפיה ומעט ספריי שמן
אופים על 180 מעלות למשך כ-15 דקות (ועד שהבית מתמלא בריח מטורף!)
קציצות תרד וצ'דר קטנות וטעימות בטירוף

הנה! מוכן! יאללה להתנפל
בתאבון!

אהבתם את הפוסט? שתפו עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

רוצים אותי מה חשבתם על הפוסט?

אשמח מאוד לקרוא ולשוחח אתכם פה בתגובות

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

קטגוריות

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

שרון גולן, בלוגרית ומעצבת. את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

המשיכו לעקוב גם כאן...

תודה על האהבה

אולי יעניין אותך גם