לוגו בלוג אוכל בריא לקטנטנים
איך לגרום לילדים לאכול יותר מגוון - פוסט אורח של קארין בונן אברג'ל על התמודדות יצירתית עם סרבני אוכל + 2 פרינטבלס להורדה

איך לגרום לילדים לאכול יותר מגוון – פוסט אורח של קארין בונן אברג'ל על התמודדות יצירתית עם סרבני אוכל + פרינטבל להורדה

יצא לי לעסוק לא מעט פה בבלוג בנושא של בררנות וסרבנות אוכל, בעיקר כי אני נתקלת בקושי לפעמים עם הילדים שלנו וגם מדברת עם הרבה הורים על הנושא הזה, שמסתבר שהוא נוגע כמעט בכל ההורים, ברמה כזו או אחרת. חלק מהפוסטים הקודמים בנושא הזה היו: אוכל בריא, הפרעות קשב ומה שביניהם – פוסט אורח מאת

לקריאה >
מאפס למאה

מאפס למאה – פרק שלישי: מתוק, מתוק, הוא טעם החיים

ממשיכים בסדרת הפוסטים "מאפס למאה – איך בזכות האמהות הפכתי מאחת שלא יודעת להכין חביתה למאמא של שישי". הנה הפוסט הראשון בסדרה והפוסט השני בסדרה והפרקים הבאים יפורסמו בימי רביעי השניים בכל חודש עד ספטמבר, סה"כ 5 בסדרה. תהנו 🙂 מאפס למאה – פרק שלישי: מתוק, מתוק, הוא טעם החיים אני הייתי ילדה מלאה. אהבתי

לקריאה >
הכן משפחתך לקיץ - פוסט אורח שלי בבלוג אמא יוצרת ומטיילת

הכן משפחתך לקיץ – פוסט אורח שלי בבלוג אמא יוצרת ומטיילת

עינת כהן מהבלוג אמא יוצרת ומטיילת, מרכזת מדי שבוע רעיונות לפעילויות מקסימות עם ילדים בקיץ ושמחתי להתארח בבלוג שלה בשבוע שעבר. בפוסט ריכזתי רשימה של עוד 9 פעילויות מגניבות ויצירתיות (ולא מסובכות) שאיתן אפשר להפעיל את הילדים בקיץ – ובבית במזגן… צנצנת רעיונות עם פעילויות לקיץ לקריאת הפוסט המלא לחצו כאן

לקריאה >
יומן הטיול שלי - איך מלמדים את הילדים שפה חדשה תוך כדי טיול בחו"ל

יומן הטיול שלי – איך מלמדים את הילדים שפה חדשה תוך כדי טיול בחו"ל

לפני 3 שבועות חזרנו מטיול עם הילדים באיטליה, שעל מסלול הטיול והאטרקציות בו ארחיב בפוסטים הבאים, אבל בינתיים אני רוצה לשתף אתכם במוצר חדש שעיצבתי לנו עבור הטיול, שעכשיו גם אתם יכולים ליהנות ממנו (על הטיולים הקודמים שלנו עם הילדים לחו"ל תוכלו לקרוא כאן, כאן, כאן וכאן). לקראת הטיול החלטתי שיהיה מגניב להכין להם את

לקריאה >
רעיונות ומתכונים לארוחת ערב מהירה לילדים + מתנה להורדה

רעיונות ומתכונים לארוחת ערב מהירה לילדים + מתנה להורדה

לפני קייטנת הקיץ הקודמת של הבלוג, קצת יותר משנה אחרונה, עליתי עם פוסט דומה בשם רעיונות לארוחת ערב בריאה עם קטנטנים, או.. איך להתגבר על השאלה מה נכין היום לאכול, שדיבר על נושא כאוב שעולה כמעט בכל שיחה או התכתבות שלי עם קוראי הבלוג או קבוצת הפייסבוק שלנו – ארוחת הערב. כי אנחנו מגיעים אליה

לקריאה >
מאפס למאה

מאפס למאה – פרק שני: ניסוי וטעימה

ממשיכים בסדרת הפוסטים "מאפס למאה – איך בזכות האמהות הפכתי מאחת שלא יודעת להכין חביתה למאמא של שישי". הפוסט הראשון בסדרה פורסם במאי והפרקים הבאים יפורסמו בימי רביעי השניים בכל חודש עד ספטמבר, סה"כ 5 בסדרה. תהנו 🙂 מאפס למאה – פרק שני: ניסוי וטעימה היוש. סירים ומחבתות נעים מאד, אביב, אביב, נעים מאד –

לקריאה >
ווישליסט 2 - תמונה ראשית

הווישליסט שלי #2 – 4 מותגים ישראלים שאני אוהבת את המוצרים שלהם למטבח ולילדים במטבח

אני ממש אוהבת פוסטים של ווישליסט, זה מספר המון על מי שכותב/ת אותם, ונותן לנו אפשרות להיחשף למוצרים שווים שאולי לא הכרנו. בפרקים הקודמים של הסדרה הזו שיתפתי אתכם בווישליסט יומולדת 2017 שלי, שאגב את רובו הספקתי להגשים השנה, ובווישליסט הראשון שדיבר על 10 גאדג'טים קטנים וחכמים למטבח​, וגם העליתי בחודשים האחרונים אזור חדש לבלוג

לקריאה >
אוכל בריא, הפרעות קשב ומה שביניהם - פוסט אורח מאת סמדר לביא

אוכל בריא, הפרעות קשב ומה שביניהם – פוסט אורח מאת סמדר לביא

אנחנו שומעים לא פעם את המשפט – תאכל נכון…תאכלי באופן מאוזן?…השאלה היא, מה זו אכילה מאוזנת וכיצד משיגים אותה? כשאנחנו מדברים על אכילה נכונה אנו מתייחסים לשני פרמטרים עיקריים: הרגלי אכילה ומרכיבי המזון שאנו מכניסים לגוף. כדי שנוכל לשמור על אכילה נכונה לאורך חיינו אנו נדרשים למיומנויות הבאות- תכנון, יכולת דחיית סיפוקים, שליטה עצמית, ויסות

לקריאה >
הסיפור שבתוך הסיפור – פריז - פוסט אורח בבלוג סיפור חיים

הסיפור שבתוך הסיפור – פריז – פוסט אורח בבלוג סיפור חיים

אני אוהבת לתעד את הטיולים שלנו, לכתוב תוך כדי, לצלם, להעלות לאינסטוש, לכן מאוד שמחתי לכתוב את הפוסט אורח הזה אצל נוגה שנער-שויער, במסגרת סדרת הפוסטים שלה 'הסיפור שבתוך הסיפור' ולנסות לקבל נקודת מבט חדשה ורעננה על הטיול שלנו ועל האנשים שסביבנו (תוך כדי תפעול 3 קטנטנים). מוזמנים להיכנס ולקרוא > מגדל אייפל מלמטה, דרך אחרת

לקריאה >
Scroll to Top