למה בעצם לפתוח בלוג אוכל לקטנטנים

התשוקה והרצון שלי לפתוח את הבלוג הזה קיימים כבר כמה שנים, בעצם מאז שנולדו התאומות.

כל הזמן חשבתי שזה לא נכון או מתאים שאני אפתח אותו ולכן הצעתי אותו לכמה אנשים שעוסקים באוכל כל הזמן, אבל.. אף אחד לא רצה..

לא, אל תדאגו, ממש לא התבאסתי, אלא חשבתי לעצמי שזה רעיון ממש טוב, ויש לו ביקוש גבוה בקרב אמהות ממש כמוני שכל הזמן מחליפות ביניהן מתכונים, רק לא הבנתי למה זה לא זז.

וממש השבוע נפל לי האסימון (כן.. זה ביטוי ישן אבל אני אוהבת..): אני אפתח אותו!

 

למה בעצם לפתוח בלוג אוכל
למה בעצם לפתוח בלוג אוכל

מה יהיה לנו בבלוג?

מן הסתם, כמו כל בלוג, תהיה לו אבולוציה עם הזמן, אבל הנושאים שנראה לי כרגע שאני הולכת לדבר עליהם הם:

  • מתכונים שקטנטנים אוהבים
  • אוכל אצבעות
  • מנות קטנות
  • טעימות ראשונות (שאני מתחילה בקרוב עם גיא התינוקי המתוקי)
  • והשראה לעיצוב צלחות לילדים

מוזמנים להירשם לניוזלטר ולקבל את הפוסטים ישירות לתיבת המייל שלכם, בכל פעם שאעלה פוסט חדש.

אהבתם את הפוסט? שתפו עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

רוצים אותי מה חשבתם על הפוסט?

אשמח מאוד לקרוא ולשוחח אתכם פה בתגובות

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

קטגוריות

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

שרון גולן, בלוגרית ומעצבת. את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

המשיכו לעקוב גם כאן...

תודה על האהבה

אולי יעניין אותך גם