למה בעצם לפתוח בלוג אוכל לקטנטנים

התשוקה והרצון שלי לפתוח את הבלוג הזה קיימים כבר כמה שנים, בעצם מאז שנולדו התאומות.

כל הזמן חשבתי שזה לא נכון או מתאים שאני אפתח אותו ולכן הצעתי אותו לכמה אנשים שעוסקים באוכל כל הזמן, אבל.. אף אחד לא רצה..

לא, אל תדאגו, ממש לא התבאסתי, אלא חשבתי לעצמי שזה רעיון ממש טוב, ויש לו ביקוש גבוה בקרב אמהות ממש כמוני שכל הזמן מחליפות ביניהן מתכונים, רק לא הבנתי למה זה לא זז.

וממש השבוע נפל לי האסימון (כן.. זה ביטוי ישן אבל אני אוהבת..): אני אפתח אותו!

 

למה בעצם לפתוח בלוג אוכל
למה בעצם לפתוח בלוג אוכל

מה יהיה לנו בבלוג?

מן הסתם, כמו כל בלוג, תהיה לו אבולוציה עם הזמן, אבל הנושאים שנראה לי כרגע שאני הולכת לדבר עליהם הם:

  • מתכונים שקטנטנים אוהבים
  • אוכל אצבעות
  • מנות קטנות
  • טעימות ראשונות (שאני מתחילה בקרוב עם גיא התינוקי המתוקי)
  • והשראה לעיצוב צלחות לילדים

מוזמנים להירשם לניוזלטר ולקבל את הפוסטים ישירות לתיבת המייל שלכם, בכל פעם שאעלה פוסט חדש.

אהבתם את הפוסט? שתפו עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

רוצים אותי מה חשבתם על הפוסט?

אשמח מאוד לקרוא ולשוחח אתכם פה בתגובות

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

קטגוריות

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

שרון גולן, בלוגרית ומעצבת. את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

המשיכו לעקוב גם כאן...

תודה על האהבה

אולי יעניין אותך גם

מתכון מיני-פיצה על טורטיה

ארוחת ערב מהירה וקלה לילדים – מתכון מיני פיצה על טורטיה

לא כל ערב יש לי כוח או בא לי להשקיע בארוחת הערב, כן – גם אני עם הבלוג על אוכל בריא והיצירתיות, לפעמים עייפה, או שסתם אין לי מצב רוח לבלאגן. אז מה אני עושה בימים כאלה? חוזרת לבייסיק, לאותם מתכונים קלים וממש מהירים שאפשר לארגן בכמה דקות ולהגיש לשולחן, כשאני בטוחה שהילדים יעופו על זה ויאכלו הכל.

לקריאת הפוסט »
רשימת 11 הדברים שגורמים לי לאושר

מדריך ב-4 שלבים: איך מכינים ארוחת ערב לילדים ברבע שעה

אחה"צ הגיע, תכף מגיע הזמן לארוחת הערב, ואנחנו (כלומר אני) נלחצת. כל יום אותו ריטואל. מה לא עשיתי כדי להקל על עצמי? נכנסתי לעשרות אתרים בתקווה למתכונים מנצחים שייקחו לי באמת רבע שעה (ולא שעה וחצי), דיברתי עם חברות לקבל מהן רעיונות, התייעצתי בקבוצה שלי.. – ועדיין כל ערב מחדש אני מוצאת את עצמי מתלבטת מה להכין להם שיהיה גם בריא ושהם גם אשכרה יאכלו אותו.אז מה עושים? מכינים תוכנית עבודה. 

לקריאת הפוסט »