ספגטי בולונז לקטנטנים

טוב, בגדול ספגטי בולונז (על שלל הוריאציות שלו) ילדים ממש אוהבים, אבל כשאני מכינה לבנות, אני אוהבת להכניס אליו עוד ירקות, בעיקר כאלו מתוקים, שמשפרים את הטעם בלי להוסיף מלא תיבול.

ספגטי בולונז לילדים | צילום: אילוסטרציה
ספגטי בולונז לילדים | צילום: אילוסטרציה

המתכון: ספגטי בולונז​

מרכיבים:

  • בצל יבש
  • עגבניה
  • 2 גזרים קטנים
  • בטטה קטנה
  • 2 קישואים
  • חצי קילו הודו טחון
  • שקית פסטה יבשה
  • אבקת מרק עוף
  • רסק עגבניות
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. חותכים את כל הירקות לקוביות ומטגנים ב-3 כפות שמן זית לפי סדר קושי הירק וזמן הבישול שלו, במקביל מבשלים את הפסטה.
  2. לאחר שהירקות מתרככים מוסיפים קצת מים מהפסטה ואת הבשר. לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות ושאר התיבול ונותנים לזה להתבשל כרבע שעה (או עד שהכל מוכן), ולבסוף מוסיפים את הפסטה לתבשיל.

בתאבון 🙂

אהבתם את הפוסט? שתפו עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

רוצים אותי מה חשבתם על הפוסט?

אשמח מאוד לקרוא ולשוחח אתכם פה בתגובות

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

קטגוריות

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

שרון גולן, בלוגרית ומעצבת. את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

המשיכו לעקוב גם כאן...

תודה על האהבה

אולי יעניין אותך גם

מדריך מלא איך לגרום לילדים לאכול

מדריך מלא: איך לגרום לילדים לאכול

במהלך השנים שהבלוג קיים (כמעט 4, הייתם מאמינים?), עלו לכאן הרבה פוסטים שנכנסו תחת סדרת הפוסטים – 'איך לגרום לקטנטנים לאכול'.
אז בשביל לעשות סדר בדברים, החלטתי לרכז את הקישורים לכולם במקום אחד מרכזי – הפוסט הזה.

לקריאת הפוסט »