לוגו בלוג אוכל בריא לקטנטנים

מתכון קציצות נענע שקטנטנים אוהבים

קציצות עוף/הודו הן הפינגר פוד האולטימטיבי – קטנות, מזינות ואפשר לדחוף בהן הרבה ירקות ותבלינים מעבר לבשר עצמו.
Photo by Al Kawasa on Unsplash
Photo by Al Kawasa on Unsplash

מרכיבים:

  • חצי קילו הודו טחון
  • כ1-2 תפו"א בקוביות שבישלתי בנפרד עבור מתכון אחר
  • תבלין לשווארמה
  • חופן נענע קצוצה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגלגלים לקציצות קטנות.
  2. מניחים במגש משומן בספריי שמן ולתנור לחצי שעה על 190 מעלות.

בתאבון 🙂

אהבתם את הפוסט? ספרו לחברים

פוסטים חדשים בבלוג

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

היי, אני שרון גולן, נשואה ואמא ל-3.
את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

תודה על האהבה - בלוג השנה

Scroll to Top