מתכון קציצות נענע שקטנטנים אוהבים

קציצות עוף/הודו הן הפינגר פוד האולטימטיבי – קטנות, מזינות ואפשר לדחוף בהן הרבה ירקות ותבלינים מעבר לבשר עצמו.
קציצות נענע שקטנטנים אוהבים | צילום: אילוסטרציה
קציצות נענע שקטנטנים אוהבים | צילום: אילוסטרציה

מרכיבים:

  • חצי קילו הודו טחון
  • כ1-2 תפו"א בקוביות שבישלתי בנפרד עבור מתכון אחר
  • תבלין לשווארמה
  • חופן נענע קצוצה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגלגלים לקציצות קטנות.
  2. מניחים במגש משומן בספריי שמן ולתנור לחצי שעה על 190 מעלות.

בתאבון 🙂

אהבתם את הפוסט? שתפו עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

רוצים אותי מה חשבתם על הפוסט?

אשמח מאוד לקרוא ולשוחח אתכם פה בתגובות

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

קטגוריות

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

שרון גולן, בלוגרית ומעצבת. את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

המשיכו לעקוב גם כאן...

תודה על האהבה

אולי יעניין אותך גם

מדריך מלא איך לגרום לילדים לאכול

מדריך מלא: איך לגרום לילדים לאכול

במהלך השנים שהבלוג קיים (כמעט 4, הייתם מאמינים?), עלו לכאן הרבה פוסטים שנכנסו תחת סדרת הפוסטים – 'איך לגרום לקטנטנים לאכול'.
אז בשביל לעשות סדר בדברים, החלטתי לרכז את הקישורים לכולם במקום אחד מרכזי – הפוסט הזה.

לקריאת הפוסט »