מרכיבים:
- חצי קילו הודו טחון
- כ1-2 תפו"א בקוביות שבישלתי בנפרד עבור מתכון אחר
- תבלין לשווארמה
- חופן נענע קצוצה
- מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגלגלים לקציצות קטנות.
- מניחים במגש משומן בספריי שמן ולתנור לחצי שעה על 190 מעלות.
בתאבון 🙂
מרכיבים:
אופן ההכנה:
בתאבון 🙂
היי, אני שרון גולן, נשואה ואמא ל-3.
את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי
© 2024 כל הזכויות שמורות לשרון גולן
תקנון שימוש באתר | מדיניות ביטולים והחזרות