פוסט קייטנה – מתכון אורח: פשטידונים

כשתכננתי את התוכן לקייטנת הקיץ, פניתי להרבה אנשים שאני מכירה שמבשלים בריא, שיש להם עסק בתחום, או שרק מבשלים להנאתם (ולהנאת הסובבים אותם), אבל לבסוף אוגוסט היה כזה מטורף עם 3 הקטנטנים בבית שלא הספקתי לערוך את כל התוכן ולהעלות את כל הפוסטים לאוויר.

אז בגלל שאני מאוד אוהבת את מתכון הפשטידונים, ובגלל שיש לו יום הולדת היום – קבלו את המתכון של שי טאובס, בשלן תותח, איש משפחה, חבר טוב וגם כמובן – איש שיווק יצירתי בטירוף והמנכ"ל אינטגרל אסטרטגיות שיווק יצירתיות.

פשטידונים

מרכיבים:

  • גבינה לבנה 250 גר'
  • שמנת חמוצה 250 גר'
  • גבינה מלוחה בשביל תוספת טעם
  • 2 ביצים
  • כוס קמח
  • חצי שקית א. אפיה
  • 2 כפיות מלח
  • רבע כוס שמן
  • זיתים חתוכים לטבעות
  • הרבה אהבה

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות
  2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה
  3. שמים במולטיקייק או תבנית מאפינס
  4. אופיה עד שהחלק העליון זהוב ומשאירים 3-4 דקות בחוץ להתקשות
  5. בתאבון 🙂

התוצאה הסופית:

פשטידונים

אהבתם את הפוסט? שתפו עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

רוצים אותי מה חשבתם על הפוסט?

אשמח מאוד לקרוא ולשוחח אתכם פה בתגובות

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

קטגוריות

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

שרון גולן, בלוגרית ומעצבת. את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

המשיכו לעקוב גם כאן...

תודה על האהבה

אולי יעניין אותך גם