כשתכננתי את התוכן לקייטנת הקיץ, פניתי להרבה אנשים שאני מכירה שמבשלים בריא, שיש להם עסק בתחום, או שרק מבשלים להנאתם (ולהנאת הסובבים אותם), אבל לבסוף אוגוסט היה כזה מטורף עם 3 הקטנטנים בבית שלא הספקתי לערוך את כל התוכן ולהעלות את כל הפוסטים לאוויר.
אז בגלל שאני מאוד אוהבת את מתכון הפשטידונים, ובגלל שיש לו יום הולדת היום – קבלו את המתכון של שי טאובס, בשלן תותח, איש משפחה, חבר טוב וגם כמובן – איש שיווק יצירתי בטירוף והמנכ"ל אינטגרל אסטרטגיות שיווק יצירתיות.
![פשטידונים](https://fingerfood.co.il/wp-content/uploads/2016/11/13652984_10210267581190964_626158202561622098_o.jpg)
מרכיבים:
- גבינה לבנה 250 גר'
- שמנת חמוצה 250 גר'
- גבינה מלוחה בשביל תוספת טעם
- 2 ביצים
- כוס קמח
- חצי שקית א. אפיה
- 2 כפיות מלח
- רבע כוס שמן
- זיתים חתוכים לטבעות
- הרבה אהבה
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות
- מערבבים את כל המרכיבים בקערה
- שמים במולטיקייק או תבנית מאפינס
- אופיה עד שהחלק העליון זהוב ומשאירים 3-4 דקות בחוץ להתקשות
- בתאבון 🙂
התוצאה הסופית:
![פשטידונים](https://fingerfood.co.il/wp-content/uploads/2016/11/13576831_10210267579310917_5545176162195658455_o.jpg)