לוגו בלוג אוכל בריא לקטנטנים

פוסט קייטנה – מתכון: איך מרכיבים את הראפ המושלם?

איך מרכיבים את הראפ המושלם
איך מרכיבים את הראפ המושלם

המתכון הזה הוא טייק-אוף שלי על כריך שאכלנו בנסיעה הקודמת עם הבנות לארה"ב, הקלאב סנדוויץ'.

כריך אגדי, שאת הטוב ביותר ממנו אכלנו ב- CheeseCake Factory.

הוא מורכב ממיונז, שכבות על שכבות של חזה עוף פרוס דק דק, אבוקדו, עגבניה וחמוצים, ומאז שחזרנו הכנתי אותו במגוון וריאציות שונות, למרות שאני אף פעם לא מצליחה להגיע לטעם המדויק (והמעולה) שהיה שם, אבל גם מה שיוצא לי פה הוא טעים בטירוף.

הפעם רציתי לקחת את הכריך למחוזות טיפה יותר רחוקים ולעטוף אותו בתוך טורטיה, וזה נתן לו טעם שונה ומעניין. בנוסף, הוספתי למתכון גם גזר מגורר ופרגיות בסילאן. יאאאמי.

איך מרכיבים את הראפ המושלם - מסדרים את כל המרכיבים

מרכיבים:

  • 1 חזה פרגית
  • 1 כף שמן זית
  • טורטיה קנויה (אפשר להכין לבד למי שרוצה להשקיע)
  • 1 בצל ירוק
  • 1 אבוקדו רך במידה
  • 2 כפות סילאן
  • 1 גזר מגורר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
איך מרכיבים את הראפ המושלם - עוד תמונה בשביל הכיף
איך מרכיבים את הראפ המושלם - עוד תמונה בשביל הכיף
התוצאה הסופית:
איך מרכיבים את הראפ המושלם
איך מרכיבים את הראפ המושלם - התוצאה הסופית

רעיונות במה הקטנטנים יכולים לעזור…

  1. לחתוך לרצועות את הפרגיות (למי שמספיק גדול)
  2. למרוח את המיונז על הטורטיה
  3. לערבב את הפרגיות בסילאן
  4. לקלף ולחתוך את האבוקדו לקוביות
  5. לגלגל את הטורטיה

אהבתם את הפוסט? ספרו לחברים

פוסטים חדשים בבלוג

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

היי, אני שרון גולן, נשואה ואמא ל-3.
את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

תודה על האהבה - בלוג השנה

Scroll to Top