פוסט קייטנה – מתכון: איך מרכיבים את הראפ המושלם?

איך מרכיבים את הראפ המושלם
איך מרכיבים את הראפ המושלם

המתכון הזה הוא טייק-אוף שלי על כריך שאכלנו בנסיעה הקודמת עם הבנות לארה"ב, הקלאב סנדוויץ'.

כריך אגדי, שאת הטוב ביותר ממנו אכלנו ב- CheeseCake Factory.

הוא מורכב ממיונז, שכבות על שכבות של חזה עוף פרוס דק דק, אבוקדו, עגבניה וחמוצים, ומאז שחזרנו הכנתי אותו במגוון וריאציות שונות, למרות שאני אף פעם לא מצליחה להגיע לטעם המדויק (והמעולה) שהיה שם, אבל גם מה שיוצא לי פה הוא טעים בטירוף.

הפעם רציתי לקחת את הכריך למחוזות טיפה יותר רחוקים ולעטוף אותו בתוך טורטיה, וזה נתן לו טעם שונה ומעניין. בנוסף, הוספתי למתכון גם גזר מגורר ופרגיות בסילאן. יאאאמי.

איך מרכיבים את הראפ המושלם - מסדרים את כל המרכיבים

מרכיבים:

  • 1 חזה פרגית
  • 1 כף שמן זית
  • טורטיה קנויה (אפשר להכין לבד למי שרוצה להשקיע)
  • 1 בצל ירוק
  • 1 אבוקדו רך במידה
  • 2 כפות סילאן
  • 1 גזר מגורר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
איך מרכיבים את הראפ המושלם - עוד תמונה בשביל הכיף
איך מרכיבים את הראפ המושלם - עוד תמונה בשביל הכיף
התוצאה הסופית:
איך מרכיבים את הראפ המושלם
איך מרכיבים את הראפ המושלם - התוצאה הסופית

רעיונות במה הקטנטנים יכולים לעזור…

  1. לחתוך לרצועות את הפרגיות (למי שמספיק גדול)
  2. למרוח את המיונז על הטורטיה
  3. לערבב את הפרגיות בסילאן
  4. לקלף ולחתוך את האבוקדו לקוביות
  5. לגלגל את הטורטיה

אהבתם את הפוסט? שתפו עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

רוצים אותי מה חשבתם על הפוסט?

אשמח מאוד לקרוא ולשוחח אתכם פה בתגובות

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

קטגוריות

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

שרון גולן, בלוגרית ומעצבת. את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

המשיכו לעקוב גם כאן...

תודה על האהבה

אולי יעניין אותך גם