מתכון "שניצל" ירקות לקטנטנים, שקל להכין וקל לטרוף

ערוץ האוכל זה אחד הערוצים החביבים עליי בטלוויזיה, תמיד יש משהו מעניין לראות שם.

אז כשבשבת חשבתי מה להכין לאכול ובמקרה ראיתי בזווית העין אחת מתכון מגניב שכלל קישואים, קמח מלא ופירורי לחם, ישר ניסיתי לשנן את כל המרכיבים כדי שאוכל להכין גם לילדים.

המתכון פשוט מאוד להכנה, עם מעט מרכיבים, ואפשר לגוון בו עם עוד הרבה ירקות אחרים, אבל הפעם התמקדתי במה שהיה במקרר באותו הזמן – קישואים וחצילים.

שניצל ירקות שקטנטנים אוהבים
שניצל ירקות שקטנטנים אוהבים

מרכיבים:

  • קישואים
  • חצילים
  • קמח מלא
  • ביצים
  • שמן זית
  • פירורי לחם
  • רוזמרין יבש
שניצל ירקות שנאכל בשניות, עם איולי ביתי

אופן ההכנה:

  1. חותכים את כל הירקות למקלות או עיגולים (אפשר להחליף בכל ירק שמתבשל בתנור במהירות, או לעשות "חצי בישול" לירקות קשים יותר כמו תפו"א או בטטה).
  2. טובלים בקמח המלא
  3. בביצה מעורבבת עם מעט שמן זית (כף בערך לביצה)
  4. פירורי לחם מעורבבים עם מעט רוזמרין בשביל הניחוח והטעם המיוחד
  5. ו.. לתנור. כ-25 דקות בחום של 180/190 מעלות.

יוצא קריספי ונטרף במהירות, בתאבון 🙂

אהבתם את הפוסט? שתפו עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

רוצים אותי מה חשבתם על הפוסט?

אשמח מאוד לקרוא ולשוחח אתכם פה בתגובות

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

קטגוריות

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

שרון גולן, בלוגרית ומעצבת. את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

המשיכו לעקוב גם כאן...

תודה על האהבה

אולי יעניין אותך גם

מדריך מלא איך לגרום לילדים לאכול

מדריך מלא: איך לגרום לילדים לאכול

במהלך השנים שהבלוג קיים (כמעט 4, הייתם מאמינים?), עלו לכאן הרבה פוסטים שנכנסו תחת סדרת הפוסטים – 'איך לגרום לקטנטנים לאכול'.
אז בשביל לעשות סדר בדברים, החלטתי לרכז את הקישורים לכולם במקום אחד מרכזי – הפוסט הזה.

לקריאת הפוסט »