לוגו בלוג אוכל בריא לקטנטנים

מתכון "שניצל" ירקות לקטנטנים, שקל להכין וקל לטרוף

ערוץ האוכל זה אחד הערוצים החביבים עליי בטלוויזיה, תמיד יש משהו מעניין לראות שם.

אז כשבשבת חשבתי מה להכין לאכול ובמקרה ראיתי בזווית העין אחת מתכון מגניב שכלל קישואים, קמח מלא ופירורי לחם, ישר ניסיתי לשנן את כל המרכיבים כדי שאוכל להכין גם לילדים.

המתכון פשוט מאוד להכנה, עם מעט מרכיבים, ואפשר לגוון בו עם עוד הרבה ירקות אחרים, אבל הפעם התמקדתי במה שהיה במקרר באותו הזמן – קישואים וחצילים.

שניצל ירקות שקטנטנים אוהבים
שניצל ירקות שקטנטנים אוהבים

מרכיבים:

  • קישואים
  • חצילים
  • קמח מלא
  • ביצים
  • שמן זית
  • פירורי לחם
  • רוזמרין יבש
שניצל ירקות שנאכל בשניות, עם איולי ביתי
שניצל ירקות שנאכל בשניות, עם איולי ביתי

אופן ההכנה:

  1. חותכים את כל הירקות למקלות או עיגולים (אפשר להחליף בכל ירק שמתבשל בתנור במהירות, או לעשות "חצי בישול" לירקות קשים יותר כמו תפו"א או בטטה).
  2. טובלים בקמח המלא
  3. בביצה מעורבבת עם מעט שמן זית (כף בערך לביצה)
  4. פירורי לחם מעורבבים עם מעט רוזמרין בשביל הניחוח והטעם המיוחד
  5. ו.. לתנור. כ-25 דקות בחום של 180/190 מעלות.

יוצא קריספי ונטרף במהירות, בתאבון 🙂

אהבתם את הפוסט? ספרו לחברים

פוסטים חדשים בבלוג

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

היי, אני שרון גולן, נשואה ואמא ל-3.
את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

תודה על האהבה - בלוג השנה

Scroll to Top