הבלוג

סיכום פעילות הקיץ FoodCamp2016

סיכום פעילות הקיץ FoodCamp2016

וואו! היה קיץ פשוט מטורף, מדהים, וכיפי – וזה רק החלק בו היינו עם הילדים.. שהסתיים בחזרה וכניסה שלהם לגנים חדשים. קיץ 2016 נגמר פעילות הקיץ הייתה פשוט חוויה עבורי. היא התחילה בכלל מרעיון שעלה לי עוד ביום העצמאות, שישבתי בנינוחות אצל אמא שלי וחשבתי איך אני יכולה לחבר ערכים שאני מאמינה בהם עם בלוג האוכל,

לקריאה >
פוסט קייטנה - מתכון: אנטי פסטי ברוסטר

מתכון: אנטי פסטי ברוסטר

מי שמכיר אותי, או למד להכיר אותי פה בבלוג, יודע שיש כמה דברים במטבח שאני ממש אוהבת, אבל בעיקר אלו גאדג'טים ואביזרים צבעוניים, כלי בישול מיוחדים, וכל מה שעוזר לי ליצור אוכל בריא, טעים ועם כמה שפחות שמן וטיגון.. אז כשהתחלתי להשתמש ברוסטר החדש, רצו לי מלא רעיונות (+ מתכונים מהחוברת המעולה שלהם) איך אפשר ליצור

לקריאה >
פוסט קייטנה - מתכון: קציצות עוף מתקתקות

מתכון: קציצות עוף מתקתקות

קציצות זה אחד המתכונים שהכי כיף לגוון איתם. עם הודו, בלי הודו, עם ירקות מגורדים, עם ביצה, מטוגן, אפוי, מבושל.. הכל הולך.. אבל בתור מישהי שלרוב אוהבת לאפות את הקציצות (בעיקר כי זה פינגר פוד ממש טוב לגיא), לקח לי זמן עד שהגעתי למתכון שיוצא לח וטעים, כזה שגם אחרי יומיים-שלושה במקרר, עדיין כיף לחמם

לקריאה >
פוסט קייטנה - מתכון אורח: חטיפי כרובית ופנקו

פוסט קייטנה – מתכון אורח: חטיפי כרובית ופנקו

3 סיבות נהדרות להכין את חטיפי הכרובית האלו: הם טעימים מאוד וקלים להכנה לקטנטנים שרוצים לאכול בצורה עצמאית "אוכל אצבעות" זה כלי מעולה זוהי דרך נהדרת להוסיף ירקות לתפריט היומי חטיפי כרובית ופנקו מרכיבים: 1 כרובית בינונית 100 גרם פרמז'ן מגורר 2/3 כוס פנקו (פירורי לחם יפניים) 2 ביצים 1/2 בצל קצוץ דק מלח גס

לקריאה >
פוסט קייטנה - מתכון אורח: סלט בורגול קיצי עם בטטות צלויות וחמוציות

פוסט קייטנה – מתכון אורח: סלט בורגול קיצי עם בטטות צלויות וחמוציות

את תום בעבור מ-תום מטבח משמח, הכרתי לא מזמן כשראיינתי אותה לראיון הראשון בבלוג, על הפעילות של העסק שלה ומאז שמרנו על קשר והמשכנו להעביר בינינו מתכונים. לכן כשהחלטתי להקים את הפעילות קיץ בבלוג, ישר חשבתי איך אני יכולה לשלב מתכון שלה, ולתת במה למתכון טבעוני, שתכל'ס כולם יכולים ליהנות ממנו מאוד. אז הנה הוא:

לקריאה >
פוסט קייטנה - אתגר האיפוק

פוסט קייטנה – אתגר האיפוק

יש הורים שממש כיף ופשוט להם לבלות עם הקטנטנים במטבח, ויש הורים שיותר קשה להם. אצלנו זה תלוי מתכון וזמן ביום.לפעמים ממש בא לי לשחק איתם במטבח, אבל הם ו/או אני עייפים כבר, או רעבים, או סתם לא מתחשק – ואז מה שהתחיל כרצון לפעילות כיפית הופך לכעסים ובלאגן, וזה כבר ממש לא כיף.. לכן

לקריאה >
פוסט קייטנה - מתכון: פנקייק גבינה מושלם לקטנטנים

פוסט קייטנה – מתכון: פנקייק גבינה מושלם לקטנטנים

כשהתחלתי לאסוף רעיונות למתכונים לפעילות הזו עברתי גם על המתכונים שכבר עלו בבלוג, ופתאום קלטתי ש"המתכון", גולת הכותרת של ארוחות הערב אצלנו בבית, לא נמצא עדיין בבלוג! חמור ביותר 🙂 אז קבלו אותו.. תמונה מתוך האינסטגרם שלי – מתכון פנקייק גבינה מושלם לקטנטנים המתכון הזה הוא סופר-פשוט, כזה שאפשר לערבב בקלות בקערה, לשים במחבת ותוך

לקריאה >
פוסט קייטנה - מתכון: מקלות זוקיני בגבינה מיושנת וגרידת לימון

פוסט קייטנה – מתכון: מקלות זוקיני בגבינה מיושנת וגרידת לימון

אחת הדרכים הכי מהנות להכניס ירקות לתפריט של הקטנטנים שלי, היא דרך דברים שדומים לדברים אחרים, לדוגמא: ירקות בהסוואה של צ'יפס (ראו מתכון צ'יפס קייל שעלה השבוע). אז ממש כמו במתכון קודם שפרסמתי, לקחתי את הזוקיני היפייפיים – רגילים ומנומרים, חתכתי אותם ל"צ'יפסים" והוספתי להם תיבול מעניין. הפעם במקום פירורי לחם הלכתי על מתכון שמצאתי

לקריאה >
גלילה למעלה

קבלו 5% הנחה

בהזמנה הראשונה שלכם