קציצות עדשים כתומות ובטטה

את המתכון הזה מצאתי באתר FoodisGood, אתר מעולה עם מלא מתכונים, ונדלקתי על המתכון הזה כי כבר לפני כמה שבועות קניתי עדשים כתומות הביתה ולקח לי מלא זמן להחליט מה לעשות איתן.

הבנות מאוד נהנו לעזור לי בהכנות:
הן נגעו בעדשים לפני, למדו מה זה עדשים וראו את ההבדל בטקסטורה לאחר הבישול.
הן עזרו לי להכניס את הבטטה החתוכה לתוך הסיר (לפני הבישול כמובן..), וראו איך מטגנים את הבצל.

היה ממש כיף!

קציצות עדשים כתומות ובטטה - תחילת הבישול
קציצות עדשים כתומות ובטטה - תחילת הבישול
קציצות עדשים כתומות ובטטה - מגלגלים לכדורים ולתנור
קציצות עדשים כתומות ובטטה - מגלגלים לכדורים ולתנור
קציצות עדשים כתומות ובטטה - הצעת הגשה
קציצות עדשים כתומות ובטטה - הצעת הגשה

שדרוג המתכון:
במקום קמח רגיל שמתי קמח כוסמין, מוסיף טעם וקצת יותר בריא מקמח לבן.

הצעת הגשה:
עם סלט טוב, או ירקות חתוכים ליד, גבינה לבנה וביצה קשה.
** תמונה של ארוחת הבוקר שלי יום אחרי הצילומים – יאמי לאללה ודיאטטי.

אהבתם את הפוסט? שתפו עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

רוצים אותי מה חשבתם על הפוסט?

אשמח מאוד לקרוא ולשוחח אתכם פה בתגובות

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

קטגוריות

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

שרון גולן, בלוגרית ומעצבת. את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

המשיכו לעקוב גם כאן...

תודה על האהבה

אולי יעניין אותך גם