את המתכון הזה מצאתי באתר FoodisGood, אתר מעולה עם מלא מתכונים, ונדלקתי על המתכון הזה כי כבר לפני כמה שבועות קניתי עדשים כתומות הביתה ולקח לי מלא זמן להחליט מה לעשות איתן.
הבנות מאוד נהנו לעזור לי בהכנות:
הן נגעו בעדשים לפני, למדו מה זה עדשים וראו את ההבדל בטקסטורה לאחר הבישול.
הן עזרו לי להכניס את הבטטה החתוכה לתוך הסיר (לפני הבישול כמובן..), וראו איך מטגנים את הבצל.
היה ממש כיף!
שדרוג המתכון:
במקום קמח רגיל שמתי קמח כוסמין, מוסיף טעם וקצת יותר בריא מקמח לבן.
הצעת הגשה:
עם סלט טוב, או ירקות חתוכים ליד, גבינה לבנה וביצה קשה.
** תמונה של ארוחת הבוקר שלי יום אחרי הצילומים – יאמי לאללה ודיאטטי.