לוגו בלוג אוכל בריא לקטנטנים

צ'יקן נאגטס ביתיים

את המתכון הזה ניסיתי כמה פעמים ממתכונים שונים ברשת ובסוף מצאתי את הדרך שהכי מתאימה לנו – צ'יקן נאגטס ביתיים, קריספיים ו- אפויים.

התוצאה הסופית

מרכיבים:

  • קילו חזה עוף
  • 2 ביצים
  • 2 כפות מים
  • כף שמן זית
  • 2 כפות תערובת ונציה
  • 4 כפות קמח כוסמין
  • 6 כפות פירורי לחם מלא
  • 4 כפות בורגול גס "מבושל"
תערובת בורגול, פירורי לחם ותערובת ונציה

אופן ההכנה:

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס
  2. מצפים בקמח כוסמין
  3. טובלים בתערובת הביצה + מים + שמן זית
  4. מגלגלים בתערובת של פירורי לחם, תערובת ונציה ובורגול שהושרה קודם לכן עם מים חמים (בהתאם להוראות על השקית)
  5. שמים על מגש עם נייר אפיה משומן בספריי
  6. אופים על 190 מעלות לכחצי שעה עד שהכל קריספי וזהוב
רגע לפני האפייה

בתאבון 🙂

אהבתם את הפוסט? ספרו לחברים

פוסטים חדשים בבלוג

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

היי, אני שרון גולן, נשואה ואמא ל-3.
את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

תודה על האהבה - בלוג השנה

Scroll to Top