לוגו בלוג אוכל בריא לקטנטנים

מיני-פשטידות מלאות בפטריות וגבינות

המתכון הזה נולד מתוך הר פטריות (ואני לא מגזימה, תכף תראו..) שקניתי הביתה במטרה לעשות מרק פטריות שאנחנו אוהבים. אממה – היה חם בטירוף וממש לא התאים למרק, אז החלטתי לעשות מכל הטוב הזה פשטידות קטנות וטעימות (בצורת לב).

הכמות הזו די גדולה, אז חוץ ממגש סיליקון בצורת לבבות גם יצאו לי עוד 2 אינגליש קייק, אז לגמרי תרגישו חופשי לחתוך בחצי את הכמויות.

פירוט המתכונים לשבועות

מרכיבים:

  • 1 כרישה
  • 1 בצל יבש
  • 1 בצל סגול
  • 50 גרם חמאה
  • כף שמן זית
  • 2 כפות קוטג'
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 3 ביצים
  • 150 גרם צפתית
  • 100 גרם בולגרית
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 כפות לאבנה (רק אם יש לכם, לא חובה)
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור טחון דק
  • 2 סלסילות שמפיניון
  • 2 סלסילות פורטבלו
  • סלסלה שימג'י לבן + סלסלה שימג'י חום
  • שקית פטריות מיובשות

אופן ההכנה:

  1. להשרות את הפטריות המיובשות במים רותחים ל-20 דקות (לפי הוראות על גב האריזה)
  2. לטגן בשמן ובחמאה את כל הבצלים
  3. להוסיף לטיגון את כל הפטריות
  4. לאדות כ-2-3 דקות ולהוסיף מעט מים (כחצי כוס)
  5. לשים את התערובת בצד להתקרר
  6. לאחר שהתקררה לערבב פנימה את כל הגבינות, הביצים ורק לאחר מכן את הקמח
  7. להוסיף תבלינים
  8. להעביר לתבניות לבחירתכם ולאפות ב-180 מעלות למשך כ-25 דקות

אהבתם את הפוסט? ספרו לחברים

פוסטים חדשים בבלוג

קצת עליי

שרון גולן - יוצרת הבלוג

היי, אני שרון גולן, נשואה ואמא ל-3.
את הבלוג יצרתי מתוך אהבה לאוכל ומתוך רצון ליצור מקום בו אפשר ללמוד, ליצור ולשחק עם אוכל והילדים שלנו.
קראו עוד עליי

תודה על האהבה - בלוג השנה

Scroll to Top