המתכון הזה הוא טייק-אוף שלי על כריך שאכלנו בנסיעה הקודמת עם הבנות לארה"ב, הקלאב סנדוויץ'.
כריך אגדי, שאת הטוב ביותר ממנו אכלנו ב- CheeseCake Factory.
הוא מורכב ממיונז, שכבות על שכבות של חזה עוף פרוס דק דק, אבוקדו, עגבניה וחמוצים, ומאז שחזרנו הכנתי אותו במגוון וריאציות שונות, למרות שאני אף פעם לא מצליחה להגיע לטעם המדויק (והמעולה) שהיה שם, אבל גם מה שיוצא לי פה הוא טעים בטירוף.
הפעם רציתי לקחת את הכריך למחוזות טיפה יותר רחוקים ולעטוף אותו בתוך טורטיה, וזה נתן לו טעם שונה ומעניין. בנוסף, הוספתי למתכון גם גזר מגורר ופרגיות בסילאן. יאאאמי.
מרכיבים:
- 1 חזה פרגית
- 1 כף שמן זית
- טורטיה קנויה (אפשר להכין לבד למי שרוצה להשקיע)
- 1 בצל ירוק
- 1 אבוקדו רך במידה
- 2 כפות סילאן
- 1 גזר מגורר
- מלח ופלפל לפי הטעם
התוצאה הסופית:
רעיונות במה הקטנטנים יכולים לעזור…
- לחתוך לרצועות את הפרגיות (למי שמספיק גדול)
- למרוח את המיונז על הטורטיה
- לערבב את הפרגיות בסילאן
- לקלף ולחתוך את האבוקדו לקוביות
- לגלגל את הטורטיה