טוב, בגדול ספגטי בולונז (על שלל הוריאציות שלו) ילדים ממש אוהבים, אבל כשאני מכינה לבנות, אני אוהבת להכניס אליו עוד ירקות, בעיקר כאלו מתוקים, שמשפרים את הטעם בלי להוסיף מלא תיבול.
המתכון: ספגטי בולונז
מרכיבים:
- בצל יבש
- עגבניה
- 2 גזרים קטנים
- בטטה קטנה
- 2 קישואים
- חצי קילו הודו טחון
- שקית פסטה יבשה
- אבקת מרק עוף
- רסק עגבניות
- מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- חותכים את כל הירקות לקוביות ומטגנים ב-3 כפות שמן זית לפי סדר קושי הירק וזמן הבישול שלו, במקביל מבשלים את הפסטה.
- לאחר שהירקות מתרככים מוסיפים קצת מים מהפסטה ואת הבשר. לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות ושאר התיבול ונותנים לזה להתבשל כרבע שעה (או עד שהכל מוכן), ולבסוף מוסיפים את הפסטה לתבשיל.
בתאבון 🙂