הבלוג

פיצה בריאה לקטנטנים

פיצה בריאה לקטנטנים

ממש התחשק לי לפנק את הבנות עם פעילות אחה"צ שגם יוצאת ממנה ארוחת ערב טעימה ובריאה, אז שאלתי את אחותי שבאה לעזור לי עם הילדים מה היא מציעה, והיא העלתה את הרעיון של פיצה בריאה, מקמח מלא, שגם נוכל לקרוץ מהבצק שלה עם חותכנים וככה להפעיל את הבנות. וזו התוצאה: פיצה בריאה לקטנטנים פיצה בריאה

לקריאה >
אוכל לתינוקות בגיל 7 חודשים

אוכל לתינוקות בגיל 7 חודשים

גיא עכשיו כבר בן 7 חודשים, והתחיל טעימות (בטפטופים, לא כל יום) מגיל 4 חודשים, כלומר עכשיו הוא כבר מוכן לאכול בין מנה ל-2 ביום שהן לא בקבוק. אז חשבתי שיהיה נחמד לחלוק אתכם פה את האוכל שאני מתחילה להכין לו, פרט למרק כתום ומחיות פירות שהוא אכל עד עכשיו. אוכל לתינוקות בגיל 7 חודשים

לקריאה >
פריטטה לילדים (שגם מבוגרים יאהבו)

פריטטה לילדים (שגם מבוגרים יאהבו)

עברו החגים ועכשיו אפשר לחזור לשגרה של כתיבה בבלוג (צברתי מלא מתכונים במהלך החגים, אבל עם שלושה קטנטנים בבית זה קצת בעייתי למצוא גם זמן אשכרה לשבת לכתוב.. :)). מתכון שהכנתי ממש הערב, הוא פריטטה בצל ואפונה. פריטטה כמו שבטח אתם יודעים, זה שם פלצני משהו לחביתה עם דברים בפנים (בשפה שילדים מבינים..), אז הערב

לקריאה >
תבשיל עוף ופירה לקטנטנים שנבלע בשניות

תבשיל עוף ופירה לקטנטנים שנבלע בשניות

כבר הרבה זמן שלא היה לי תבשיל כזה, משהו שהבנות אכלו במהירות מטורפת וביקשו תוספת 3 פעמים.. אז הנה הפרטים שלו:   המתכון: קציצות עוף נימוחות על מצע פירה תפו"א ובטטות קציצות עוף פירה תפו"א ובטטה לקטנטנים שנבלע בשניות מרכיבים לקציצות: חצי קילו עוף בטטה מגוררת תפו"א מגורר ביצה 3 כפות פירורי לחם כף אבקת

לקריאה >
איך לגרום לקטנטנים לאכול - שימוש ביצירתיות בהכנת האוכל - פוסט שני בסדרה

איך לגרום לקטנטנים לאכול – שימוש ביצירתיות בהכנת האוכל – פוסט שני בסדרה

פוסט שני במה שמסתמן כסדרת פוסטים… כמו שסיפרתי לכם בפוסט הקודם בנושא איך לגרום לקטנטנים לאכול, אחת הדרכים הכי טובות לגרום לקטנטנים החמודים האלה לאכול היא דרך העיניים, ובשביל ללמוד יותר על הנושא ולקבל השראה פתחתי לוח פינטרסט על הנושא ומדי פעם אני נועצת בו עוד דוגמאות ורעיונות מהעולם. לפני שבוע וקצת, כשהבנות עשו קצת

לקריאה >
מתכון "שניצל" ירקות לקטנטנים, שקל להכין וקל לטרוף

מתכון "שניצל" ירקות לקטנטנים, שקל להכין וקל לטרוף

ערוץ האוכל זה אחד הערוצים החביבים עליי בטלוויזיה, תמיד יש משהו מעניין לראות שם. אז כשבשבת חשבתי מה להכין לאכול ובמקרה ראיתי בזווית העין אחת מתכון מגניב שכלל קישואים, קמח מלא ופירורי לחם, ישר ניסיתי לשנן את כל המרכיבים כדי שאוכל להכין גם לילדים. המתכון פשוט מאוד להכנה, עם מעט מרכיבים, ואפשר לגוון בו עם

לקריאה >
מתכון קציצות נענע שקטנטנים אוהבים

מתכון קציצות נענע שקטנטנים אוהבים

קציצות עוף/הודו הן הפינגר פוד האולטימטיבי – קטנות, מזינות ואפשר לדחוף בהן הרבה ירקות ותבלינים מעבר לבשר עצמו. קציצות נענע שקטנטנים אוהבים | צילום: אילוסטרציה מרכיבים: חצי קילו הודו טחון כ1-2 תפו"א בקוביות שבישלתי בנפרד עבור מתכון אחר תבלין לשווארמה חופן נענע קצוצה מלח ופלפל אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגלגלים לקציצות קטנות.

לקריאה >
ספגטי בולונז לקטנטנים

ספגטי בולונז לקטנטנים

טוב, בגדול ספגטי בולונז (על שלל הוריאציות שלו) ילדים ממש אוהבים, אבל כשאני מכינה לבנות, אני אוהבת להכניס אליו עוד ירקות, בעיקר כאלו מתוקים, שמשפרים את הטעם בלי להוסיף מלא תיבול. ספגטי בולונז לילדים | צילום: אילוסטרציה המתכון: ספגטי בולונז​ מרכיבים: בצל יבש עגבניה 2 גזרים קטנים בטטה קטנה 2 קישואים חצי קילו הודו טחון

לקריאה >
גלילה למעלה