הבלוג

מאפס למאה

מאפס למאה – פרק שני: ניסוי וטעימה

ממשיכים בסדרת הפוסטים "מאפס למאה – איך בזכות האמהות הפכתי מאחת שלא יודעת להכין חביתה למאמא של שישי". הפוסט הראשון בסדרה פורסם במאי והפרקים הבאים יפורסמו בימי רביעי השניים בכל חודש עד ספטמבר, סה"כ 5 בסדרה. תהנו 🙂 מאפס למאה – פרק שני: ניסוי וטעימה היוש. סירים ומחבתות נעים מאד, אביב, אביב, נעים מאד –

לקריאה >
ווישליסט 2 - תמונה ראשית

הווישליסט שלי #2 – 4 מותגים ישראלים שאני אוהבת את המוצרים שלהם למטבח ולילדים במטבח

אני ממש אוהבת פוסטים של ווישליסט, זה מספר המון על מי שכותב/ת אותם, ונותן לנו אפשרות להיחשף למוצרים שווים שאולי לא הכרנו. בפרקים הקודמים של הסדרה הזו שיתפתי אתכם בווישליסט יומולדת 2017 שלי, שאגב את רובו הספקתי להגשים השנה, ובווישליסט הראשון שדיבר על 10 גאדג'טים קטנים וחכמים למטבח​, וגם העליתי בחודשים האחרונים אזור חדש לבלוג

לקריאה >
אוכל בריא, הפרעות קשב ומה שביניהם - פוסט אורח מאת סמדר לביא

אוכל בריא, הפרעות קשב ומה שביניהם – פוסט אורח מאת סמדר לביא

אנחנו שומעים לא פעם את המשפט – תאכל נכון…תאכלי באופן מאוזן?…השאלה היא, מה זו אכילה מאוזנת וכיצד משיגים אותה? כשאנחנו מדברים על אכילה נכונה אנו מתייחסים לשני פרמטרים עיקריים: הרגלי אכילה ומרכיבי המזון שאנו מכניסים לגוף. כדי שנוכל לשמור על אכילה נכונה לאורך חיינו אנו נדרשים למיומנויות הבאות- תכנון, יכולת דחיית סיפוקים, שליטה עצמית, ויסות

לקריאה >
הסיפור שבתוך הסיפור – פריז - פוסט אורח בבלוג סיפור חיים

הסיפור שבתוך הסיפור – פריז – פוסט אורח בבלוג סיפור חיים

אני אוהבת לתעד את הטיולים שלנו, לכתוב תוך כדי, לצלם, להעלות לאינסטוש, לכן מאוד שמחתי לכתוב את הפוסט אורח הזה אצל נוגה שנער-שויער, במסגרת סדרת הפוסטים שלה 'הסיפור שבתוך הסיפור' ולנסות לקבל נקודת מבט חדשה ורעננה על הטיול שלנו ועל האנשים שסביבנו (תוך כדי תפעול 3 קטנטנים). מוזמנים להיכנס ולקרוא > מגדל אייפל מלמטה, דרך אחרת

לקריאה >
פריז עם ילדים - פוסט אורח ברואה עולם

פריז עם ילדים – פוסט אורח ברואה עולם

הטיול שלנו בפריז ויורודיסני בנובמבר האחרון הוליד כמה פוסטים, חלק מהם פה בבלוג וחלק פוסטים אורחים שפורסמו בבלוגים אחרים. אחד מהפוסטים האלו היה סיכום המלצות שלנו מתוך הטיול, כפי שפורסם במגזין טיולים המקסים 'רואה עולם'. מוזמנים להיכנס ולקרוא > המלצות טיול לפריז עם קטנטנים לקריאת הפוסט המלא

לקריאה >
איך מלמדים את הילדים לאהוב ירקות? מגדלים יחד במרפסת

איך מלמדים את הילדים לאהוב ירקות? מגדלים יחד במרפסת

אחד הדברים שלמדתי על היחס של ילדים לירקות ופירות מאז שהילדים נולדו, הוא שאין כמו לתת להם לעשות לבד. בין אם זה לחתוך או לשטוף, לשים את הירקות והפירות על השיש ככה שיהיו מול העיניים שלהם ובמרחק נגיעה כל הזמן או אפילו ללכת איתם לקטוף יחד בשדה. מה שעדיין לא עשיתי ומתכננת עכשיו לעשות, הוא

לקריאה >
מאפס למאה

מאפס למאה – פרק ראשון: אבל איך נכין עוגיות ביחד

כשאביב פנתה אליי לגבי התארחות בבלוג שמחתי מאוד, היה נשמע שיש משהו מאוד מסקרן ומעניין בלארח מישהי לסדרת פוסטים שמספרת את הסיפור שלה, בייחוד שאני יודעת שהמסע שהיא עברה יהדהד בקרב כל כך הרבה מקוראות הבלוג, ולכן היא קראה לסדרת הפוסטים הזו "מאפס למאה – איך בזכות האמהות הפכתי מאחת שלא יודעת להכין חביתה למאמא

לקריאה >
אני מכניסה אתכם מאחורי הקלעים - בלוגלדת 3 שמח

אני מכניסה אתכם מאחורי הקלעים – בלוגלדת 3 שמח

הבלוג הזה נולד לפני 3 שנים כבר, תקופה מכובדת עבור כל בלוג, בייחוד ישראלי. יום הולדת שלוש לבלוג שנה שעברה בבלוגלדת שלו כתבתי על השינוי שהבלוג עבר מהפתיחה שלו עד היום, והפעם אני במקום שונה לגמרי מבחינת העסק שלי והגישה שלי לבלוג כחלק מחיי היומיום שלי וגם בשאיפות שלי לגביו בהמשך הדרך. אני אוהבת את

לקריאה >
גלילה למעלה